NFO.SK

NFO.SK

Tibor Tur?an is back

spyros | 01-02-2003 | počet komentárov (0)
tagy: Bulvár| Netriedené| Spolo?nosť

http://www.zive.sk/h/BiznisMagazin/F.asp?ARI=105128&HID=1 alebo Tibor is back.

Autor: Turcan (turcan@abserv.sk)
Titulok: Uz aj mne sa vyhrazal p. Dubec sudom.
Dátum pridania: 31. 1. 7:19
Pan Dubec uz sa vyhrazal podanim zaloby mne aj spuste dalsich stranok, vcetne radii a podobne. Zaregistrovali si totiz slovo ZOZNAMKA, ktore sa po internete, ale aj v radiach bezne pouziva. Je fantazia co vsetko sa da. Zrejme treba pre istotu pouzivat anglicky jazyk. Tak uz aj na mojej stranke www.abserv.sk je miesto ZOZNAMKY premenovane ZOZNAMENIE. Myslim, ze pri sposobe podnikania pana Dubeca o nom budeme este vela pocut. )

Autor: DUBEC Milan
Titulok:Re: Uz aj mne sa vyhrazal ....
Dátum pridania: 31. 1. 8:9
Zdravim Vas, nevyhrazal som sa Vam sudom. Poziadal som Vas, aby ste danu sluzbu premenovali, pretoze mame na nu ochrannu znamku. Vzhladom na to, ze archivuje vsetky maily, tak som nemal problem pozriet do odoslanych mailov a nasiel som tam to cim som sa Vam vyhrazal sudom (podla Vas). Mail som Vam zaslal 1. marca 2002, jeho text bol:

Zdravim Vas,

ziadam Vas o zrusenie (resp. premenovanie) Vasej sluzby abovska zoznamka do 21. marca 2002. Oznacenie Zoznamka je registrovana ochranna znamka spolocnosti DAJANA Impex, s.r.o.

S pozdravom

---
DUBEC Milan

Autor: Turcan
Titulok:Re: Uz aj mne sa vyhrazal ....
Dátum pridania: 31. 1. 18:3
Pan Dubec "FreeMan" ! (ako ste sa sam vzdy po internete uvadzal)

Poznam Vas este od Vasich zaciatkoch na Internete v roku 1998.
Za prve: Dostal som od Vas dve e-maily a jeden list, ktory ste mi zaslal. Tiez som si to pozrel, lebo ich mam tiez ulozene.
Za druhe: Koho zaujimaju fakty ohladom podmienok registracie ochrannych znamok, a ako je to registrovane, nech sa pozrie na tento odkaz:
http://www.indprop.gov.sk/pravo/5597.htm Myslim ze je to zaujimave citanie.

Podla mojho nazoru je to jednoducho povedane z Vasej strany velka sprostost, ale ak je to pre Vas tak dolezite, tak si ju majte. Na www.abserv.sk som to vase slovo odstranil a nahradil slovom zoznamenie, aj ked som slovo zoznamka pouzival skor ako Vy. Ale netvrdim, ze mam na toto slovo patent. Bolo puzivane uz predo mnou.

Komentáre



Zanechajte komentár