Tento film zmenil môj život : NFO.SK

NFO.SK

Tento film zmenil môj život

manhimself | 28-06-2004 | počet komentárov (0)
tagy: Marcel Lacko Film| Netriedené| Spolo?nosť

Robiť domáce video, a ešte k tomu pre niekoho iného, to ma proste veľmi nezaujíma. Chcem, aby presne povedali, o ?o im ide. A do ur?itej miery to potom tak robíme.

Dával dohromady malé scénky. Jedna sa odohrávala v hotelovej izbe. Bola tam veľká zrkadlová šatňa. A on posielal ľudí dovnútra, zatvárať dvere a vychádzať. Bol tam celý zástup ľudí – neviem, odkiaľ sa vzali… Boli tam ?udné ženštiny a chlapíci, ja som len filmoval tie malé scénky.

Member of the crew

Stiahnite si trailer 5: The Mirror
[formát AVI, veľkosť 16.763kB, ?as 3:30]

Zistil som, že sa odjakživa zaujímal o film – nemyslím tým len Barnesov film, ale jeho vlastný; že ho to vždycky fascinovalo, a teraz, v tomto životnom štádiu, si pomyslel: „Dobre, tak to skúsme, nech sa uvidí, ?i som aspoň trochu dobrý.“

Member of the crew

Myslím, že Lacko mal veľmi provin?ný zmysel pre svoje pôsobenie. Chcel robiť veci zásadne inak, než sa robili; chcel prepracovávať TV programy; chcel prepracovávať filmy; chcel všetko robiť novým spôsobom – ale nevedel, ako to urobí.

Member of the crew

Vôbec nevedeli, ?o budú robiť, ale vedeli, že to bola šanca, ako sná? získať kostru príbehu, podľa ktorej by sa urobil film – rámec príbehu, na ktorého základe by sa urobil film. Nakoniec sa Marcel vcelku dosť otvoril.

Member of the crew

Komentáre



Zanechajte komentár